Selecting entities using a fence

General Topics related to ActCAD Software
Sriharan
Posts: 309
Joined: Wed Jun 21, 2017 6:53 am

Selecting entities using a fence

Postby Sriharan » Tue Jun 27, 2017 3:53 am

How to select entities using a fence?

Sriharan
Posts: 309
Joined: Wed Jun 21, 2017 6:53 am

Re: Selecting entities using a fence

Postby Sriharan » Tue Jun 27, 2017 3:55 am

To select entities using a fence
1 Activate an entity-modification command.
2 In the prompt box, choose Fence.
3 Specify the endpoints of the Fence segments.
4 To complete the Fence, press Enter.

Sriharan
Posts: 309
Joined: Wed Jun 21, 2017 6:53 am

Re: Selecting entities using a fence

Postby Sriharan » Tue Jun 27, 2017 4:05 am

How to extend several entities using the fence selection method ?

Sriharan
Posts: 309
Joined: Wed Jun 21, 2017 6:53 am

Re: Selecting entities using a fence

Postby Sriharan » Tue Jun 27, 2017 4:06 am

To extend several entities using the fence selection method
1 Do one of the following to choose Extend ( ):
• On the ribbon, choose Edit > Extend (in Modify).
• On the menu, choose Modify > Extend.
• On the Modify toolbar, click the Extend tool.
• Type extend and then press Enter.
2 Select one or more boundary edges, and then press Enter.
3 In the prompt box, choose Fence.
4 Specify the first point of the fence.
5 Specify the second point of the fence.
6 Specify the next fence point, or press Enter to complete the command.


Return to “General Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests