Changing the display quality for all images

General Topics related to ActCAD Software
Sriharan
Posts: 309
Joined: Wed Jun 21, 2017 6:53 am

Changing the display quality for all images

Postby Sriharan » Tue Jun 27, 2017 4:50 am

How to change the display quality for all images???

Sriharan
Posts: 309
Joined: Wed Jun 21, 2017 6:53 am

Re: Changing the display quality for all images

Postby Sriharan » Tue Jun 27, 2017 4:51 am

1 Do one of the following to choose Image Quality ( ):
• On the ribbon, choose Insert > Image Quality (in Data).
• On the menu, choose Insert > Image > Image Quality.
• On the Image toolbar, click the Image Quality tool.
• Type imagequality and then press Enter.
2 Choose High or Draft.

Sriharan
Posts: 309
Joined: Wed Jun 21, 2017 6:53 am

Re: Changing the display quality for all images

Postby Sriharan » Tue Jun 27, 2017 4:51 am

How to turn image frames on or off for all images??

Sriharan
Posts: 309
Joined: Wed Jun 21, 2017 6:53 am

Re: Changing the display quality for all images

Postby Sriharan » Tue Jun 27, 2017 4:52 am

To turn image frames on or off for all images
1 Do one of the following to choose Display Image Frame ( ):
• On the ribbon, choose Insert > Display Image Frame (in Data).
• On the menu, choose Insert > Image > Display Image Frame.
• On the Image toolbar, click the Display Image Frame tool.
• Type imageframe and then press Enter.
2 Choose On or Off.


Return to “General Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest